Friday, December 9, 2011

tolong!!!!!

Tolong!!!Tolong!!Tolong!!! ( menjerit2 mintak tolong sambil berlari2 arnab yang comey macam aku).  Eh lupa nak bagi salam. Assalamualaikum n hye semua. 

Korang pelik tak kenapa aku start entry nagn menjerit macam orang gila meroyan. Mesti korang pelik kan?? Nak tau tak kenapa aku macam tak siuman menjerit jerit. Nak tau tak? Nak la...Pliz.. Hehe nak cerita jugak kenapa aku menjerit2 macam orang gila meroyan. Nie semua sebab...


Ok meyh aku cerita from a to z kat korang macamana incident nie berlaku. Once apon a time, there are a lil cute princess was... was what?? wtf haha... Bongok la ko nie iera. main2 pulak. Memang mintak pelempang la ko nie. Haha ok aku cerita dengan serius ye kawan2. Masa kejadian nie berlaku aku tengah bergayut@ calling2 ngan Mr Z. Tiba2 aku nampak benda hitam yang mengerikan berterbangan. 


Then aku terus menjerit2 dan berlari keluar bilik. Aku seakan terlupa yang aku tengah bergayut dengan Mr Z. Aku duduk je dekat luar bilik sebab makhluk hitam tue still bertaerbangan dalam bilik aku lagi. Sangat ngeri. Aku pon duduk je melepak dekat luar sambil continue bergayut ngan Mr Z. Aku pon cerita la yang ade makhluk hitam menyerang bilik aku dekat Mr Z. Dye cakap petanda buruk. Aku pon percaya la. Sengal je. Dye tipu aku. Macam2 la cerita karut dye cakap. Ok fine. Dye main2 kan aku. Ye aku ngaku aku nie lurus macam pembaris sikit. 


Sebab aku penakut tak berani nak halau makhluk hitam tue, aku pon pegi bilik ain untuk mintak tolong tapi takde sape yang berani nak berlawan ngan makhluk hitam tue. Lama jugak la aku dok kat luar bilik sampai la makhluk hitam tue senyap je bertenggek dekat kipas.
sorry makhluk hitam dah takde..aku tak berani la nak amek pic mase beliau ade..hehe..




 Lepas dah yakin dye takkan mengganas lagi baru la aku masuk bilik. Tapi aku dok dalam bilik ngan perasaan tak tenteram. Mata 24jam tengok makhluk hitam tue. Agak2 kalau dye berterbangan lagi memang aku kena dok luar bilik lagi la. 


Nasib aku sangat baik sebab tiba2 ada superwomen yang datang tolong. Tanx to hidayah kadzim coz datang tolong. even dye tak tolong buang makhluk tue tapi at least dye dah kurung makhluk hitam tue bawah baldi. macam pic bawah nie.  


Kesian nikyah my roomate kena buang cadar sebab makhluk tue jatuh atas cadar dye. Korang nak tau tak makhluk hitam yang aku maksudkan tue ape?? cuba teka..next entry aku bagi jawapan hehe..


ok la..ni je kot entry aku kali nie..hehe..bye..Assalamualaikum =)

No comments:

Post a Comment